تبلیغات
seoآموزش عمومی سایت آموزشی عمومی - ۱۰ راز آشپزی برای خوش طعم کردن غذا
 
سایت آموزشی عمومی
آموزشی عمومی
                                                        
درباره وبلاگ

با سلام و عرض ادب و احترام به وبلاگ آموزشی عمومی خوش آمدید

این سایت در راستای تهیه مطالب آموزشی عمومی برای دوستان عزیز طراحی شده وامیدوارم لحظات خوبی را در این وبسایت به سر ببرید
هرگونه کپی برداری از مطالب وب سایت باذکر منبع بلا مانع است
برای طراحی این سایت زحمات زیاد و زمان طولانی خرج شده است از دوستان عزیز که از مطالب سایت دیدن میکنند خواهشمندیم برای ما کامنت بگذارند


عاجزانه تقاضا می كنیم ما را با نظرات و پیشنهادات خود یاری بفرمایید .

كانال تلگرام سایت ما

/https://telegram.me
webomomi120

با سپاس و تشكر فراوان
كریمی

مدیر وبلاگ : كریمی
مترجم سایت
موضوعات
نویسندگان
نظرسنجی
باثبت نظر خوبتان ما را در هر چه بهتر شدن سایت یاری دهید با تشکر و سپاس فراوان نظرتان در مورد سایت آموزشی عمومی چیست؟؟








صفحات جانبی
آموزشی عمومی
******* اوقات شرعی ***** تقویم **** خبر
***** حدیث **** پرده ***** نظر ***** ****** لیگ خلیج فارس ****** لیگ فوتبال ****** دیکشنری ***** مترجم سایت ***** چاپ مطلب چاپ این صفحه *****
به سایت آموزشی عمومی **** امام حسن عسكرى علیه السلام ـ به شیعیان خود ـ : شما را سفارش مى كنم به تقواى الهى و پارسایى در دینتان و كار و كوشش براى خدا و راستگویى و اداى امانت به كسى كه امانتى به شما سپرده است، نیكوكار باشد یا تبهكار و سجده طولانى و نیكو همسایه دارى ؛ زیرا محمّد صلی الله علیه و آله براى این امور آمده است


برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است. در این مطلب رازهایی که در آشپزی به دردتان می خورد را بیان کرده ایم.

10راز اشپزی برای خوش طعم کردن غذا
10راز اشپزی برای خوش طعم کردن غذا
10راز اشپزی برای خوش طعم کردن غذا
۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.





نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی، 
برچسب ها : آموزش آشپزی، آشپزی، خوش طعم کردن غذا، 10نکته خوش طعم کردن غذا، آش،
لینک های مرتبط :




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


 
   
پرچم موس پرده ورود